ANTONIA DORA PLEŠKO

000001 07/04/2022 No Comments

ANTONIA DORA PLEŠKO

Poštovani čitatelji i pratitelji Freeoglasnika, izuzetna mi je čast predstaviti Vam iznimno talentiranu Antoniu Doru Pleško.

Antonia je mlada splitska pjevačica, čije glazbeno sazrijevanje publika vjerno prati već godinama. Na najbolji je mogući način proslavila potpisivanje ekskluzivnog ugovora s poznatom izdavačkom kućom Rubikon Sound Factory.

Pjesmu “Oprostit ću sve”, nastalu u kreativnoj radionici Ante Pecotića i Bojana Šalamona Shalle, prati jednako zanimljiv i intrigantan spot u režiji Denisa Miloša i Josipa Šomođija, sniman na prekrasnim lokacijama izvora rijeke Rude i poznatog konjičkog kluba.

Fotograf i makeup asistent: Lea Kordić

Spot je prigušenim dnevnim svjetlom, maglom i bež tonovima vizualno dočarao neizvjesnost, hladnoću i sve one emocije u kojima se pronalazimo kada smo prepuni sumnji i straha od gubitka povjerenja drage nam osobe. Konj kao simbol plemenitosti, snage i izdržljivosti jedina je poveznica između dvoje aktera u spotu, na jedan misteriozan i drukčiji način.

Za novu pjesmu i singl  “Oprostit ću sve “ moje drage Antonije Dore Pleško i naputaka koje sam dobila na kojim će se  lokacijama snimati spot, odlučila sam se za prozračni look s naglaskom na usnama. Jedan mističan makeup dostojan jedne DIVE.

Puder koji sam koristila je bio jako svijetle nijanse, tako da se savršeno stopio s njenim tenom.

Oči sam našminkala u jako prirodnim nijansama, s naglaskom na tuš.

Usne zagasito crvene boje, koje su prekrasno pratile crnu kosu.

P.S. Da li ste znali da je Antonia Dora davne 2011. godine kao trinaestogodišnja djevojčica dobila priznanje od American Guild of Musical Artists s Broadwaya za svoju originalnost i autentičnost, kao umjetnik izvođač što je kod nas malo poznato i s čime se do sada nitko, s ovih prostora, ne može pohvaliti? Rekli bismo: “Svjetski, a naše!”

Iznimno sam ponosna na činjenicu kako mi u Hrvatskoj imamo tako značajnu i toliko talentiranu mladu pjevačicu, s kojom sam i u odličnim prijateljskim odnosima i to je nešto posebno, među nama.

Antonija je  predivna mlada osoba  i ponosna sam na sve što je do sada, već tako mlada, postigla u svojoj prebogatoj karijeri.

Htjela bih da svi vi, koji pogledate moj rad s Antonijom usput pročitate i saznate informacije koje možda niste znali o ovoj mladoj, veseloj i trendovski nadahnutoj osobi i da pogledate ovaj njen izniman video uradak.

Za mladu Antoniju, uvjerena sam, još dugo ćemo slušati i radujem se svakom njenom novom uspjehu. Duboko sam uvjerena, da će postati najveća zvijezda ovih naših prostora.

Do sljedećeg puta, voli vas i pozdravlja vaša,

 

Maja Gašpić Banić

Professional Makeup Artist

https://www.instagram.com/majamakeup/?hl=hr

https://www.facebook.com/makeupmajabanic/

https://www.youtube.com/channel/UCzCN2xenfAmU7hdMtsl_abA

Oznake :