DALEKO OD SVIH PROBLEMA

000001 27/11/2020 No Comments

DALEKO OD SVIH PROBLEMA

Nemam televiziju, niti gledam programe na njoj, iako ne kupujem niti čitam novine niti bilo kakve vijesti, moj posao radim preko interneta i želio ili ne vijesti dođu nekako do mene. Zadubljen potpuno u ilustriranje svoje fantasy knjige, u snimanje svojih dokumentaraca, potpuno posvećen svom radu nemam ni vremena ni želje slušati gluposti po tv programima. Međutim gluposti uvijek nađu svoj put.

Spas sam potražio u džungli. Napunio ruksak i krenuo u taj zeleni raj. Hodao sam puno, vukao vodu kroz gumenu slamku koja mi je preko ramena bila spojena sa spremnikom u naprtnjači. Znoj mi se cijedio niz kralježnicu. Prolazio sam kroz gusto raslinje nastojeći ne ostaviti traga svog prisustva. Svako malo bi od duhova šume tražio dozvolu za boravak u utrobi džungle. I u trenutku kada sam tražio pogodne grane za objesiti svoj hamock čuo sam šum padajuće vode negdje kroz granje.

informationcroatia

Uputim se tamo i ugledam čaroliju šume. Wow, prekrasan vodopad usiječen u zelenu stijenu. Padao je u smaragdno jezerce i nakon njega se gubio u gustišu. Voda je mirisala na svježinu.

Sjednem na kamen i kažem sebi: Ovdje nema maski, lažnih brojeva umrlih, straha, nepovjerenja, podijele i svega onoga što jedni vjeruju, a zli serviraju.

Ovdje nema ljudi.

Ovdje je sloboda.

Vedran Bađun

www.vedran-badun.com
https://www.facebook.com/gladiador.badun
https://www.instagram.com/vedranbadun_adventures/?hl=en

Tečajevi dronova