DIZAJNERI INTERIJERA

000001 03/08/2019 No Comments

DIZAJNERI INTERIJERA

Kao što sam i obećao u zadnjem blogu slijede dizajneri interijera. U fotografiranje interijera sam ušao sasvim slučajno i zavolio ga kao portretiranje.
Prije pet godina kada sam imao otvorenje samostalne izložbe prišla mi je jedna šarmantna žena s očima punih suza kako bi mi čestitala na fotografijama. Mislio sam da se ozlijedila ili da joj je nešto palo u oči. Međutim bila je toliko dirnuta sa mojim radovima da sam zanijemio.

Znate, nama likovnim umjetnicima to se ne događa baš često. Da sam neki roker koji je odradio koncert to bi bilo očekivano. Ta osoba se zove Tina Kurpez i vlasnica je studia za dizajn interijera i zaželjela je opremiti neke interijere s mojim fotografijama, a ja sam poželio snimiti njezine interijere kada sam ih vidio. Tako je počela suradnja i moje novo otkrivanje strasti u fotografiji.

S ovih šest fotografija želim pokazati samo primjenu moje autorske fotografije u Tininom interijeru.
Crno bijela fotografija galeba koji leti iznad valova se nalazi u Tininom uredu.

Crno bijela fotografija valova u kuhinji sa suđem iz APARTMANA D8

Crno bijeli portret je u spavaćoj sobi iz APARTMANA 13

Fotografija Velebita se nalazi u blagavaoni APARTMANA D8

Zadnje dvije fotografije interijera je snimio fotograf Vedran Metelko. Moram istaknuti da mi je fotografija paških ovaca u sutonu (printana na platnu) najprodavanija fotografija. Preporučujem je za spavaću sobu svima koji pate od nesanice. Kad izbrojite sve ovce odmah utonete u san 😉

Crno bijela fotografija zalaza printana na platnu dužine veće od dva metra krasi ovaj lijepi dnevni boravak.

A sada dolaze na red fotografije interijera koje sam snimio za Tinu Kurpez.

Na prvoj fotografiji je Tina

Nakon lijepe suradnje krenule su i Tinine preporuke. Nazvala me Nikolina Jelić, vlasnica također  studija, s kojom sam nastavio uživati snimajući interijere. Suradnja i druženje s njima pretvorilo se u prijateljstvo. Idući blog su na redu arhitekti kojima me preporučila Nikolina. Neka ostanu iznenađenje. Slijede fotografije interijera Nikoline Jelić.

Na prvoj fotografiji je Nikolina.

Pošto sam ograničen zbog prostora u blogu morao sam napraviti izbor od 10 fotografija po autoru. Što je bilo dosta nezahvalno i teško za izabrati. Ako nekog više zanimaju fotografije interijera Tine i Nikoline možete uživati u njima na https://www.interiorphotocetkovic.com/

 

Saša Ćetković

http://fotocetkovic.com/

https://www.saatchiart.com/fotocetkovic

http://cetkovic.wix.com/rg-photo

Kategorije : Foto
Oznake :