FENG SHUI POGLED U TRENUTNO STANJE NA PLANETI ZEMLJI

000001 21/07/2019 No Comments

FENG SHUI POGLED U TRENUTNO STANJE NA PLANETI ZEMLJI

Iz svoje perspektive te kao Feng Shui savjetnik podijelit ću s vama kako se Feng Shui manifestira upravo sada na sve nas i što energija potencijalno donosi.
Jedan od dinamičnih aspekata škole Feng Shui-a su “Leteće zvijezde”, takozvani “Flying star”. Svaka godina donosi nam novu energiju to jest, zvijezde se repozicioniraju i kao takve oslobađaju novu energiju koja utječe na ljude i okružje u kojem živimo.


Već sam govorila da smo ove godine svi pod utjecajem energije metala, koja utječe na nas na više načina.

Energija metala

Predstavlja ljude koji se bave komunikacijama, a vezana je uz organe usta, jezika, grla te bolesti vezane uz respiratorni sustav, pluća to jest, sve što ulazi kroz usta.
Zanimljivo zar ne?

Znamo da je ovaj virus, bez obzira na koji način stvoren, krenuo upravo tim putem i da napada respiratorni sustav. Bez obzira što svake godine velik broj ljudi napusti ovaj svijet zbog raznih virusa, njihovih mutacija te ostalih bolesti, činjenica je da je baš ove godine coronavirus podigao veliku prašinu i da je cijeli svijet zahvaćen.

Element to jest energija metala veže se i uz red, disciplinu, zakon, vojsku, bankarstvo, novac, ekonomiju, a metal predstavlja i oružje. U nekim zemljama već su angažirane vojne sile. I to je činjenica.
Zanimljivo zar ne?

Znamo da smo upravo sada suočeni sa ekonomskom krizom tko zna kakvih posljedica, da je potrošnja drastično pala, kako male tvrtke trpe velike gubitke i da se od nas traži besprijekorna disciplina i red to jest poslušnost. I to je činjenica.

Energija metala veže se uz komunikaciju i društvenost

S obzirom da je socijalni kontakt drastično smanjen i djelomično onemogućen, pojačala se virtualna komunikacija odnosno komunikacija putem medija. Sada više nego ikada izloženi smo konstantnim medijskim reportažama i vijestima koje su uglavnom vezane uz novonastalo stanje u zemlji i svijetu.

Izloženost konstantnom bombardiranju informacija koje nisu nimalo ugodne i u stvari izazivaju strah, šire paniku i rađaju nove brige, u kratkom roku kreirana je krajnost ili put u ekstrem koji stvara veliki disbalans u tijelu i to na svim razinama. Vjerojatno znate kako sve što je ekstremno nije niti malo poželjno u bilo kojem obliku.

Priprema i uvođenje 5G mreže jedan je od ekstrema koji se baš sada aktivirao te nas na suptilno nasilnički način pokušava dezorijentirati u ovoj cijeloj situaciji na fizičkoj, emotivnoj, mentalnoj i energetskoj razini. Rekla bih odvojiti od nas samih, od naše srži od našeg istinskog Ja.

Rezultat bi mogao biti nastanak novih bolesti ili širenje postojećih koje su povezane s povišenom razinom stresa, srčanim i krvožilnim problemima, a uslijed pojačanog gledanja u ekrane, mobitele i kompjutere problemi bi mogli krenuti i u smjeru bolesti vezanih uz oči.

Ima tu još dosta slojeva o kojima se može pričati, ali poanta je da se u svemu treba naći BALANS.

I da sve ne bude tako crno, jer se svaka situacija može gledati na dva načina, ova trenutna nas definitivno poziva da se blago rečeno priberemo, da ne uzimamo sve zdravo za gotovo, da tražimo tu zlatnu sredinu, balans ili dobru mjeru koja nam pruža sagledati život iz nekog svog centra koji nije uvjetovan strahom, ali niti inertnošću.

Što nas čeka sljedeće godine tema je za neki drugi blog, no svakako bi se svi trebali pripremati za novu transformaciju koja je pred vratima, preispitati vlastite stavove, otvoriti se za nove promjene, podizati svjesnost i tada donijeti odluku na koji način želimo dalje živjeti.

Ovaj članak pisan je na temelju mojih učenja i razmišljanja kako energije utječu na ljude, planetu i okolnosti u kojima živimo. Osobno koristim Feng Shui i učenja metafizike kao alate koji mi pružaju uvid u nešto što se potencijalno može dogoditi, a na meni je da se unaprijed pripremim i iskoristim tu prednost na najbolji mogući način. Takve informacije su fantastične ako ih znamo pravilno iskoristiti u svakodnevnom životu.

Ne zagovaram samo jedan način gledanja na život, niti ne postoji sustav koji točno može prognozirati vaš životni put. No, saznati koji su nam potencijali, kako ih iskoristiti, kako život mijenjati, zbog čega nam se dešavaju bolne stvari je nešto na što ipak možemo utjecati.

Jedan od načina na koji to možete saznati zove se Feng Shui.

 

LanChi

www.domusdecorum.com

 

 

Oznake :