HIPNOTERAPIJA VAN OKVIRA

000001 05/06/2020 No Comments

HIPNOTERAPIJA VAN OKVIRA

Bezvoljni ste, demotivirani i frustrirani? Smetaju vas određene životne situacije ili ljudi? Osjećate manjak inspiracije u kreativnom izražavanju? Osjećate blokadu u seksualnom životu? U redu je, svi se ponekad tako osjećamo. Ali kako ta stanja percipiramo? Najčešće čekamo da ta stanja prođu, ako nas uopće i prođu ili poduzimamo različite akcije kako bi se u što kraćem roku izolirali popratni neugodni osjećaji i senzacije. No, ako nam bijeg od nelagode postane modus operandi, hoćemo li ikada naučiti što nam podsvijest kroz te simptome poručuje?

Hipnoterapija je alat koji dug niz godina uspješno pomaže u otkrivanju uzroka gore navedenih stanja. Danas radi sve više divnih i kvalitetnih hipnoterapeuta i praktičara drugih psihoterapija koji vam mogu pomoći u tome.

informationcroatia.com

Pozivam svakog čitatelja ovog bloga da propita samog sebe kroz hipnoterapiju ili neku drugu tehniku. Svijetu treba više iskrenih, hrabrih i kreativnih ljudi. A što možete očekivati u radu sa mnom? Teorijski, pružat ću sve od sebe da vam objasnim što će se s biološke strane s vama događati tijekom hipnoterpaije, a možete me pitati pitanja i prije samog susreta preko navedene facebook stranice. Tijekom prakse, biti ću vaš moderator i podrška. Duboka hipnoterapija omogućit će vam iskustvo upoznavanja samog sebe na jedan drukčiji način, kroz slike, utiske i emocije iz vlastite podsvijesti. Pošto se naš unutarnji mikro-kosmos razlikuje od osobe do osobe, teško je unaprijed odrediti tijek putovanja. No, svakako se može zaključiti da je iskustvo duboke hipnoterapije jedno katarzično iskustvo ili u najmanju ruku nadahnjujuće.

Zadnjih godinu dana usmjerila sam se na samospoznajni rad s hipnozom. To znači da biram raditi s ljudima koji prihvaćaju holistički pristup, žele istražiti vlastite mogućnosti i tragaju za istinom. A istina nije uvijek ugodna. Hipnoterapiju koristim kao alat za promjenu percepcije samoga sebe u ovome svijetu, za svjesnije donošenje odluka, za razvoj zahvalnosti na svemu što nas okružuje, za suočavanje i otpuštanje strahova. Biram ljude koji razmišljaju van okvira ovog nametnutog sustava u kojem živimo. Jeste li i vi jedni od njih?

Neki vjeruju da vrijeme nije linearno već simultano te da se prošlost, sadašnjost i budućnost odvija sad. Tko je otvoren prema istraživanju drukčijih realnosti, može to iskusiti i kroz hipnoterapiju. Iskustvo paralelnog života može pomoći u zacjeljivanju ili rješavanju situacije koja vas trenutno muči, možete bolje razumjeti zašto se danas nalazite tu gdje jeste, zašto ste se rodili u određenoj okolini te odabrali svoje roditelje ili neka životna iskustva i traume.

Što čini razliku između daltonista i osobe koja vidi boje? Spektar boja, odnosno (ne)mogućnost viđenja onoga što je ionako u prostoru. Istim načinom doživljavamo svijet oko nas, i kad je nešto oku nevidljivo, to ne znači da ne postoji ili da netko drugi to ne vidi. Zdrav um se ne drži grčevito za samo jednu istinu, već ostavlja mjesta za druge stvarnosti jer tanka je granica između objektivne i subjektivne istine. A sve te isitne utječu jedna na drugu. To je mene naučila hipnoterapija.

Do ponovnog susreta.

Una Čulić

www.autentik.hr
https://www.facebook.com/autentikspirit/
https://www.youtube.com/channel/UCLQqJh1X6lGpdeXgsMq1iOw