Kreativna avionska fotografija

000001 06/02/2019 1 Comment

Kreativna avionska fotografija

Nakon tri bloga red je i da se predstavim.

Rodio sam se i odrastao sam u Zagrebu, u obitelji kreativaca. Cijeli svoj profesionalni život proveo sam u avio industriji radeći kao zemaljsko osoblje u Croatia Airlinesu. Zahvalan sam što radim na mjestu na kojem se svakodnevno mogu diviti avionima i što mogu često putovati na prelijepa mjesta na ovoj našoj planeti. Obožavam putovati!

Prije 10 godina sam kupio svoju prvu kameru. Bio sam iznenađen kako dobre fotke mogu snimiti s tom kamerom! Usavršio sam avionsku fotografiju i stekao sam nadimak Kralj noćne fotografije aviona propeleraca – što je skroz simpatično, ali priznajem da sam i ponosan jer sam tu počasnu titulu stekao od svojih kolega – fotografa aviona i spottera. Potom sam otkrio da sam podjednako uspješan i u fotografiranju pejzaža i interijera, pa sam se bacio i u te vode. Trenutno eksperimentiram s portretnom fotografijom – važno je da uvijek otkrivam nešto novo.

Zahvalan sam svim svojim klijentima koji su mi ukazali povjerenje i koji su smatrali da moja percepcija svijeta, zabilježena mojom kamerom, može doprinijeti njihovom poslovanju.

 

Alan

http://www.alangrubelic.com/

https://www.instagram.com/alan.grubelic/?hl=hr

https://www.facebook.com/gruby02dec

Kategorije : Foto Putopisci
Oznake :