LASER I PRP – PUT DO SAVRŠENOG LICA

000001 02/01/2021 No Comments

LASER I PRP – PUT DO SAVRŠENOG LICA

Potražnja za neinvazivnim ili minimalno invazivnim estetskim procedurama zatezanja kože ubrzano raste, jer pacijenti sve više traže sigurne i efikasne alternative kirurškim zahvatima, posebno na licu. Lice je, područje za koje većina pacijenata traži nekirurške tretmane pomlađivanja, jer lice daje presudnu sliku o osobi. Također izgled lica puno govori o našem emocionalnom i fizičkom stanju: jesmo li umorni, tužni, depresivni, euforični…

Mnogi aspekti starenja lica uspješno se rješavaju anti-age metodama.

LASERSKO POMLAĐIVANJE

Laserska rejuvenacija je neinvazivni tretman koji koristi laganu energiju kako bi nježno stimulirao prirodni kolagen, reducirao pore, otklonio pigmentacije i smanjio fine linije i bore.

Laser stimulira produkciju kolagena u našoj koži te procesom nastajanja novog kolagena linije i bore se umanjuju. Može se koristiti kao visoko kvalitetni završni tretman poslije svih medicinsko-estetskih procedura: Injektivne aplikacije (dermalni fileri) kemijskog pilinga, PRP, mezoniti, dermapen.

PRP-POMLAĐIVANJE VLASTITIOM PLAZMOM BOGATOM TROMBOCITIMA

Prp (platelet rich plasma) je visoko koncentrirani sadržaj plazme pripremljene iz vlastite krvi pacijenta. Prp sadrži trombocite bogate faktorima rasta koji imaju izuzetno pozitivan efekat kada se apliciraju u zone koje se žele pomladiti. Prp se u medicini koristi od 1987 god. , a posljednjih godina i u estetskim tretmanima. Faktori rasta koji se oslobađaju iz trombocita stimuliraju proizvodnju novog kolagena koji daje novu punoću koži i efekat zatezanja na površini. Poboljšanja su vidljiva za 7-14 dana od aplikacije plazme,a konačan rezultat se vidi nako 3 mjeseca. Prednost PRP-a je to što remodelira postojeće kolagene niti, ali i stvara nove, uslijed čega se koža revitalizira, postaje glađa, dobiva ravnomjerniju boju , povećava se elastičnost i zategnutost.

Doc. prim. dr. sc. Zorana Veira

www.dermavenus.hr

Oznake :