Moda kao inspiracija

000001 09/02/2019 No Comments

Moda kao inspiracija

Po struci sam ekonomistica, kozmetičarka i vizažistica. Obožavam sve troje. Moda i ljepota su moj posao i predstavljaju nešto najvažnije u mom poslovnom životu. Gdje god da putujem obožavam zapažati detalje, ljude, boje  i osjećati tu svježinu neopterćenosti, koja je na svakoj destinaciji različita. Moderne savršene žene u slučajnim susretima znaju me do te mjere inspirirati da se danima i tjednima ne mogu maknuti od tih impresija koje se reflektiraju nakon takvih susreta i na moj posao. Svaki dan otkrivam nešto novo, svaki dan učim, svaki dan se pokušavam razvijati u različitim smjerovima. Danas ću vam predstaviti nešto čime sam impresionirana u zadnje vrijeme.

U svojim blogovima pisat ću vam o trenutnim modnim trendovima, analizirat ću vam sve što smatram prestižom i pretečom u modnom svijetu. Možda se i nećete uvijek slagati s mojim mišljenjem, ali to i ne očekujem i dopustit ćete mi da i griješim ponekad, ali to ću ipak uvijek samo biti ja. Podložna sam kritikama, a još više impresionirana vašim pohvalama, pa i to imajte u vidu.

Za prvi put neću više dužiti, nadam se da ću i ja biti inspiracija nekima od vas. Ukoliko imate potrebu komentirajte i moje fotografije.

Ako imate neke sugestije ili pitanja na koja vam baš ja mogu dati prave odgovore, slobodno me pitajte?

Iz dalekog, a opet ne tako dalekog, ali ipak značajno drukčijeg Münchena pozdravlja vas vaša Žana.

Žana

https://www.instagram.com/zanajurisic/?hl=hr

https://www.facebook.com/zana.jurisic.509

https://www.wellzana.com/

 

Kategorije : Moda
Oznake :