MODNI TRENDOVI – LJETO

000001 09/08/2019 No Comments

MODNI TRENDOVI – LJETO

Dragi moji pratitelji i pratitelji Freeoglasnika, kako u zadnje vrijeme često putujem ili radim, napokon pronađoh vremena da vam napišem i nekoliko riječi o mom viđenju ljetnog stajlinga. Ljeto je moje omiljeno godišnje doba. Svi ljudi gdje god da sam bila su opušteniji i veseliji nego u tmurnijim razdobljima godine. Kao da nam ovaj okus slanosti mora svima daje neku iznenadnu sreću, energiju i nevjerojatnu poletnost. Ljeti je uvijek nešto čudno u zraku. Sve je tako lepršavo, oslobađajuće i veselo. Da se mene pita godišnje odmore  svim ljudima na planeti, bez obzira gdje se nalazili, trebalo bi produžuti na minimalnih dva do tri mjeseca.  Svima vama koji radite i veselite se ljetu i dugo očekivanom odmoru vjerojatno znate o čemu pričam.

Vratimo se na temu današnjeg bloga. Svi mi, a naročito prekrasne mlade djevojke preko ljeta vole pokazivati svoja besprijekorna tijela i izlagati ih tuđim pogledima izazivajući različite reakcije, kako kod muškog tako i kod ženskog spola.

Zadovoljstvo koje nam pružaju modni trendovi čine nas vrlo često posebnima. Uvijek kada smo lijepi sami sebi tad se vjerojatno ta ljepota redovito reflektira i zrcali i iz nas i to se ne može prikriti. Osjećaj zadovoljenja estetskih kriterija često nas žene opušta i daje nam snagu i izuzetnu sigurnost. Ja osobno volim pratiti trendove i volim vidjeti lijepo odjevenu i dotjeranu, kako ženu tako i muškarca. Taj trud se uvijek osjeti, primjeti i vrlo često nagrađuje čak i neprimjetnim slučajnim pogledima koji vas uvijek iznenade, pa i onda kada se najmanje nadate.

Zapamtite kad ste sami sebi lijepi, lijepi ste svima.

Danas u ovom blogu ću vam pokazati neke stvarčice koje ja volim nositi preko ljeta. Ako se nekom svidi moj izbor slobodno me kontaktirajte preko moje Instagram ili Facebook stranice radi savjeta ili informacija. Tu sam da vam pomognem koliko znam i umijem, a hoću i želim.

Uživajmo u ljetu, koje  više ne traje jako dugo. Iskoriste ovo vrijeme za  punjenje, odnosno akumulaciju tijela vrlo važnom i potrebnom energijom, nužnom za neophodno ostvarenje novih uspjeha, kako poslovnih, tako i privatnih.

Priuštite sebi onu najbolju, ja.

Pokažite svima svoj prekrasan osmijeh i samo naprijed.

Uživajte u mom odabiru i nadam se da ću i neku od vas uspjeti inspirirati…

Čitamo se ponovno uskoro, a do tad sve vas voli i pozdravlja vaša,

 

Žana 

https://www.facebook.com/zana.jurisic.509

https://www.instagram.com/zanajurisic/

Kategorije : Moda
Oznake :