MOJ ŽIVOT – PRIVATNO I POSLOVNO

000001 16/07/2019 No Comments

MOJ ŽIVOT – PRIVATNO I POSLOVNO

Dragi moji čitatelji,

vrijeme leti, a vi sigurno čekate kao ja kada će više proljeće i prvi topli, sunčani dani.

Ja sam skratila zimu i početkom godine pobjegla na Filipine. To mi je postala tradijcija čim prođe Nova Godina da se maknem u toplije krajeve.

Posljednje dvije godine destinacije su bile Južna Afrika i Australija. A ove godine sam se odlučila za Fillipine. To je prvi put da sam posjetila azijsku zemlju.

Išla sam na odmor, ali kod svakog putovanja nastojim povezati ugodno i posao. Imala sam sreću jer je u mom društvu bio Kristijan Iličić, naš poznati travel blogger i odličan fotograf. Tako smo tamo radili snimanje na plaži za moj osobni portfolio. Te slike mogu koristit kao reklamu za nove angažmane kod novih klijenata i agencija.

Evo vam par dojmova s plaže i te prelijepe zemlje.

Na kraju se pokazalo da se trud isplatio. Idućih mjeseci sam bukirana za revije po cijeloj Europi za renomiranu njemačku modnu kuću MARCCAIN. Uz to me čekaju razna snimanja za kataloge, online dućane i druge produkcije. Radujem se svim poslovima što su ispred mene. Jer ja sam ipak mali workaholic. 😉

Do sada sam imala već nekoliko angažmana ove godine.

Snimala sam kampanju za njemački brend za ženske torbe i nosila razne revije.

Mi smo svakodnevno bombardirani reklamama sa svih strana i vidimo rezultate neke produkcije, koja je često snimana 6 mjeseci ranije, a pojavi se u medijima poslije.

Sigurno vas zanima kako to uistinu izgleda iza kulisa. Zato sam vam složila nekoliko ”behind the scene” fotki iz studija s mojih snimanja, dok me šminkaju i iza bine na revijama. Uživajte! 🙂

 

ANGIE

www.angelikalagator.com

https://www.instagram.com/gelissima/?hl=hr

https://www.facebook.com/angelika.lagator.7

Kategorije : Moda
Oznake :