Nevidljive naočale

000001 15/01/2019 No Comments

Nevidljive naočale

Poštovani čitatelji Freeoglasnika u svom novom blogu informirat ću vas o najnovijim inovacijama u našem poslu.

Nevidljive naočale za savršen vid

Svjetlo je svuda oko nas.

Naš planet postaje sve svjetliji zahvaljujući sve većoj količini rasvjete i uređaja sa zaslonima.

Što je više svjetla, više je i odbljeska

Živimo u okruženju prepunom svjetla koje dolazi iz različitih izvora i sa svih strana, bez obzira je li riječ o otvorenom ili zatvorenom prostoru, a to je tek početak. Naša budućnost je prepuna novih tehnologija koje će nam život učiniti još svjetlijim. Posljednja istraživanja pokazuju da  je osvjetljenje planeta naraslo za otprilike 2 % godišnje od 2012. do 2016. Prelazak sa žarulja sa žarnom niti na LED rasvjetu naš život je učinio još svjetlijim. To vodi u svijet prepun REFLEKSIJE! Kao posljedica upravo tog osvjetljenja javlja se neugodna refleksija koja utječe na smanjenje kvalitete našeg vida. Jednostavno rečeno: više svjetla – više i refleksije.

Rješenje je u najprozirnijim naočalama do sad

Kako bi se uklonila neugodna refleksija koju nositelj naočala u uvjetima pojačanog svjetla nužno osjeća, jedna poznata kompanija razvila je i patentirala novu generaciju zaštitnog sloja na naočalama – CRIZAL SAPPHIRE!

Nova dorada – CRIZAL SAPPHIRE uzima najbolje od svjetla i uklanja refleksiju s obje površine leće (prednje i stražnje), bez obzira na izvor i kut upada svjetla. Leća je gotovo prozirna, što dodatno pridonosi estetici i udobnosti nošenja.

Izvor svjetla može biti ispred nas, ili iza nas, ili pored nas. Tako se i refleksija pojavljuje najprije na prednjoj strani naočalne leće, a onda i na stražnjoj strani nakon što svjetlo prođe kroz leću. Ako je izvor svjetla iza nas, refleksija se prvo pojavljuje na stražnjoj površini leće. Sve to uzrokuje neugodnost i neudobnost za oko, ali i vrlo ružan vizualni dojam.

I vid i estetika

S novim zaštitnim slojem na lećama postiže se napredna zaštita i optimalna udobnost nošenja, savršen vid i estetika,  jer su leće prozirne i gotovo nevidljive.

Korisnik naočala više ne mora zbog utjecaja refleksije na svakodnevni život svjesno ili nesvjesno skidati naočale, pomicati glavu ili mijenjati položaj.

Sada može nesmetano obavljati svakodnevne poslove i imati savršen vid te  zaboraviti da uopće ima naočale!

 

 

Svatko želi biti viđen u svom najboljem svjetlu, barem iskustvo mojih klijenata je takvo.

Najprozirnije naočalne leće dosad vam to nedvojbeno omogućuju!

HyperFocal: 0

Uskoro najavljujem još novih i zanimljivih tema iz svijeta optike.

 

Branko Kraljević

https://www.optikakraljevic.hr

Oznake :