NOVA ZEMLJA SE RAĐA

000001 23/04/2022 No Comments

NOVA ZEMLJA SE RAĐA

Još od mladalačkih dana privlačila me pomisao o dalekoj zemlji u kojoj žive ljudi koji razmjenjuju iskustvena znanja, razvijaju svijest o univerzalnim ravnotežama energija, kolektivno sudjeluju u unutarnjim otkrićima sebe i drugih, i u konačnici, svoju temeljnu esenciju vide u drugome te stoga nemaju potrebu drugome činiti zlo budući da bi time zlo činili samima sebi.

No kako sam koračala godinama učenja i stvaranja u svijetu trećedimenzionalne gustoće, moja izvorna vizija pokazala se poput utopijske percepcije. Svijet je odisao patnjom, nejednakošću, ljutnjom, krivnjom… Svim onime što nije bilo ni blizu slike moje idealne daleke zemlje.

Pod pritiskom stisnutih energija kojima sam bila okružena, a koje sam kao empat intenzivno osjećala, u jednom razdoblju svojega života, odlučila sam upoznati te emocionalne otrove u planetarnom kaosu. Ušavši u njihovu unutarnju dinamiku, suočila sam se sa sjenom (osobnom i kolektivnom) i usredotočila se na proučavanje načina na koji djeluje oskudnost njezina ograničenja.

I tada sam ugledala podzemni svijet! Zarobljeništvo u bespuću. Nakešeni zubi, nacerena lica s kojih je isijavala poruga, poput klauna na pozornici, dok su tamne siluete vitlale bespomoćnim dječjim tjelesima. Mališani su vrištali do iznemoglosti, podižući pritom ruke prema gore, instinktivno tražeći sigurno uporište. Osjetila sam i vlastite ruke kako se podižu – kao da je i moje unutarnje dijete pokušavalo dohvatiti nešto visoko u tom ustajalom zraku podzemnog beznađa. Kada bih trebala upotrijebiti samo jednu riječ kojom bih opisala ono što sam vidjela u području sjene, bila bi to – patnja.

Patnja je godinama vladala ljudskim umovima, blokirala energetske protoke u njihovim tijelima, trovala Zemljinu površinu… I onda je stigla apokaliptična 2020. godina. Zemlja se napokon oglasila. Rekla je NE! Glasan odjek Zemljina NE označilo je početak masovnog buđenja – a to je trenutak u kojemu je svakom stanovniku planeta pružana mogućnost da se suoči s osobnom i kolektivnom sjenom. Neki su prihvatili kozmički poziv, a drugi nisu. Oni koji jesu, vidjeli su u kolektivnoj sjeni onu istu sliku patnje koju sam i ja gledala dok sam otkrivala podzemlja nesvjesnog. I ne samo to. Strastveni tragači globalne istine nisu stali na otvaranju kolektivne sjene. Oni su hrabro krenuli u akciju i diljem planeta širili informacije o tajnama patnje koja je skrivala svoje uzroke pod krinkom šarenog Disneylanda.

Elitni Disneyland napokon je prikazan u pravom svjetlu! Tajne podzemlja više nisu tajne. Ljudska svijest se budi. Božanstvo koje je u čovjeku bilo stoljećima zatomljeno, sada otvara neograničene višedimenzionalne vidike. Čovjek prepoznaje svoje kozmičko porijeklo. Pred našim se očima odvija era završetka – sudar dviju dimenzija. Ruši se struktura ograničene realnosti kakvu smo dosad poznavali i pojavljuju se nova galaktička prostranstva svjesnosti. Zemlja je upravo započela svoje uzdizanje.

Misao o dalekoj zemlji koja je oduvijek živjela negdje u meni više i nije tako daleka i tako utopijska. Ona je tu, nadohvat ruke. Ja sam je s oduševljenjem dohvatila, a dohvatili su je i svi oni koji su se odlučili da zajedno s njom započnu uzdizanje na njezine nove energetske frekvencije.

 

Daniella Kordić

https://www.facebook.com/daniella.kordich

Kategorije : Knjige
Oznake :