POSLOVNI PORTRETI – DRUGI DIO

000001 23/07/2019 No Comments

POSLOVNI PORTRETI – DRUGI DIO

Ovaj blog je trebao biti s interijerima, ali sam poslušao savjet urednika i nastavio s poslovnim portretima. Kad ispucam sve dobre portrete koje sam radio, dolaze interijeri.

Poslovni portreti su posebna kategorija fotografije. Poslovni ljudi su svjesni da moraju imati dobre fotografije, ali im teško pada odvojiti više vremena jer ga nemaju. U tom kratkom vremenu fotografiranja trude se zaboraviti na pritisak i brige koje ih čekaju. Ja sam tu da ih odobrovoljim i iskoristim taj trenutak. Tek kad prođe puno godina postaju svjesni koliko je važna ta kratka krađa vremena za vječnost.

Gordana Kovačević

Dugogodišnja uspješna predsjednica naše poznate tvrtke. Zbog njezinog optimizma kojim zrači na fotografiji, dobio sam nove poslovne ljude koji su htjeli stati ispred mog objektiva.

Emil Tedeschi

Hrvatski poduzetnik koji je više godina za redom izabran za menadžera i gospodarstvenika godine. Iznenadio me svojim kreativnim sugestijama tijekom snimanja kako bi napravili dobru fotografiju.

Damir Vanđelić

Kao bivši branitelj HV-a nakon što je preživio rat i logor postao je jedan od najistaknutijih menadžera u Hrvatskoj.  Izuzetno draga osoba. Snimio sam ga u Rovinju ispred hotelskog bazena koji gleda na more. Da se vidi taj komadić mora popeo sam se na stolicu. Fali mi nekoliko centimetara visine u životu. Kombinirao sam fleš rasvjetu sa suncem, koje je bilo već na zalazu.

Adriano Zigante

Gospodin Adriano nas je obilno počastio u njegovom restoranu u Istri, gdje sam ga i snimio. Satima su trajali ti sljedovi sa tartufima i sve je bilo jako fino 😉 Dok ga je Danijela Jozić šarmirala kako bi dobili iskreni osmjeh, ja sam ulovio trenutak.

Marinka Akrap

Sa dugogodišnjom direktoricom korporativnih komunikacija se znam još iz davnih dana. Snimao sam joj kćer kad je bila stara par godina (danas je studentica) za Filipove bebe. Ovaj portret je nastao još kad je bila članica uprave jedne druge tvrtke.

Vedrana Likan

Direktorica vodeće konzultantske kompanije za investicije i nekretnine. Kada sam u uredu vidio anđela s kovrčavom kosom, odmah sam znao gdje ću je snimiti. Svaka sličnost je namjerna 😉

Romana Dugandžija

Romana je Public Relations Manager. Stari smo znanci i vjerojatno će me ubiti zbog ove korporativne fotografije.  Sorry Romana, znam da ti ne sliči, ali je pre dobra fotka da je ne objavim 😉

Petra Ljevak

Izvršna direktorica jedne od najvećih izdavačkih kuća. Bio je to lak posao jer je Petra simpatična i vedra osoba.

Sanja Hrvojević Beganović

Direktorica tvrtke, koju sam upoznao još kao novinarku. Kad je došlo vrijeme da ne može više bez korporativnih fotografija zvala me u pomoć. Bila je to dobra serija fotografija gdje se poklopilo svjetlo i pogled.

Nataša Ćurić Martinčević

Nataša Ćurić Martinčević vodi segment financijskog i poslovnog savjetovanja te je ujedno i financijski direktor tvrtke u koj0j radi. Ovo je snimak kad je radila u kozmetičkoj industriji. Snimanje je bilo zahtjevno sa rasvjetom u radnom prostoru, ali je sve ispalo super. Napravili smo odličnu seriju fotografija.

Egli Ilić

Egli Ilić se bavi grafologijom, analizom osobnosti kroz rukopis. Mene je uspjela pročitati bez rukopisa. Odmah smo  kliknuli i napravili odličnu seriju fotografija s lakoćom.

 

Saša Ćetković

http://fotocetkovic.com/

https://www.saatchiart.com/fotocetkovic

http://cetkovic.wix.com/rg-photo

Kategorije : Foto
Oznake :