Proljeće

000001 27/01/2019 No Comments

Proljeće

Stiglo nam je proljeće!

Malo ću predahnuti od putopisnih blogova,  čisto da razbijem monotoniju, iako vjerujem da su Vam i moji prethodni blogovi bili zanimljivi za pogledati, odnosno, pročitati. Moram vam priznati da se ipak, vizualno najbolje izražavam.

Dani su duži, temperature su u porastu, sve se zazelenilo. Mirisi procvalih voćaka opijaju nas na toplom proljetnom suncu. Većina ljudi koje znam uživaju u ritualnoj jutarnjoj kavici u već poodmaklim satima jutra. Moji rituali su  drukčiji. Još je mrak, a moja foto torba i sve ostalo što mi je neophodno za rad, spremno je za polazak. Počinje svitanje, a ja sam već u gumenim čizmama i pretražujem livadu- u potrazi za prvim vjesnicima proljeća!

I evo ga!

Prvi leptiri te svakojake male životinjice već su naveliko prisutne oko nas. Ujutro su još u fazi hibernacije, pa ih je mnogo lakše fotkati nego za toplog vremena oko podneva kad sve zvrnda okolo.

Fascinacija makro svijetom prati me odmalena, a sad konačno imam i sve potrebno da taj svijet bilježim na svoj jedinstven način i to podijelim s vama.

Nevjerojatni detalji mikrokozmosa golim okom se ne mogu vidjeti, ali ja, vaš Sharpeye vam to pokušavam pokazati  i dočarati kroz svoje fotografije.

 

Petar Sabol Sharpeye

www.sharpeyephoto.com

www.fotokreacija.com

https://www.facebook.com/PetarSabolSharpeyePhotography/

https://www.instagram.com/petarsharpeyesabol/

 

Kategorije : Foto
Oznake :