PROLJETNI MAKEUP LOOK

000001 26/01/2019 No Comments

PROLJETNI MAKEUP LOOK

Poštovane dame, za proljetni makeup look izabrala sam model Mary Benčić. Mery je tamnkosa ljepotica, tip žene s crtama lica latino izgleda. Za lijepu Mary nije bilo teško osmisliti Makeup look. Makeup trendovi današnjice, što se tiče podloge tj. tekućih pudera, laganih su tekstura, ne maste kožu i daju joj lijep, svjež izgled i sjaj.

Za dodatni sjaj kod ovakvog makeup looka koristim takozvane tekuće iluminatore i esencijalna ulja, odnosno posvjetljivače s kojim postižem glow efekt. Na tržištu postoje razni brendovi komercijalni i high brendovi, ali najvažnije je da su hidratantni. Za dnevni look sugeriram koristite one koje su bez sjajnih čestica, a za večernji look  upotrebljavajte one koje sadrže sjajne supstance.

Za prekrivanje nedostataka na licu i podočnjaka uvijek koristim tekuće korektore koji su također hidrantantni i ne suše vaše lice i područje oko očiju. Kod tamnih kolutova oko očiju koristila sam tonove breskvastih nijansi.

Na očne kapke nanijela sam perla bijelu boju kako bih istaknula lijepe Meryne oči. Upotrijebila sam orjentalnu tehniku nanošenja tuša, odnosno povukla sam crtu koju uglavnom profesionalci rade na azijskim tipovima lica.

Obrve sam iscrtala u nijansi koja se podudara s Merynom bojom kose i njezinog tena. Da bi oči dobile na volumenu  koristila sam bijelu olovku mat boje, unutar očiju. Za gliter efekt koristila sam u kutevima očiju tekuće glitere. Kako  bih oblikovala lice koristila sam bronzer mat u teksturi. Na licu sam koristila tekući posvjetljivač u boji šampanjca.

Za usne sam koristila tekući ruž u crvenoj nijansi boje jagoda.

Drage dame nadam se da vam se svidio današnji blog. Pratite me i dalje na društvenim mrežama. Za sve upite uvijek sam vam na raspolaganju.

 

Maja 

https://www.instagram.com/majamakeup/?hl=hr

https://www.facebook.com/makeupmajabanic/

https://www.youtube.com/channel/UCzCN2xenfAmU7hdMtsl_abA

Kategorije : Moda
Oznake :