PROLJETNI MODNI TRENDOVI

000001 08/02/2019 No Comments

PROLJETNI MODNI TRENDOVI

Napokon je došlo toliko očekivano proljeće, a s njim i lijepo vrijeme. Sve je nekako živnulo. Na ulicama po Njemačkoj i po cijelom svijetu kuda putujem, srećem vesela bezbrižna lica, lijepo odjevenih prolaznika. Osobno  volim šarenilo boja koje me svaki dan nadahnjuju i uvijek iznova vraćaju nezadrživ osmijeh  mom umjetnički razigranom duhu. Volim toplinu, blistavo i mirisno jutarnje cvijeće, zazelenjelu travu, sunce, plavo nebo, kao da se sve polako budi i hvali svojom ovogodišnjom procvalošću i ljepotom. Volim i zimu da me krivo ne shvatite, ali proljeće i ljeto su mi ipak najdraža godišnja doba.

Mnogo ljudi me pita kako radim odabir boja kod svog odijevanja.

Vjerujte mi ne znam niti sama, često znam pokušavati kombinirati nespojive stvari, pa ako sam nezadovoljna samo se preodjenem i to radim dok mi nekakav unutarnji poriv ne kaže da je to, to. Vrlo često susrećem ljude po cesti i pratim neke svoje uzore, ali  na kraju sam zaključila da se najbolje osjećam kad shvatim da sama dođem do neobičnih kombinacija. Volim iznenaditi, često i samu sebe,  sa jarkim bojama, narušiti atmosferu ustaljenog i uobičajenog.

Volim eksperimentirati s neobičnim kapama, cipelama, štiklama, kaputima, haljinama, nakitom, torbama, naočalama, makeupom, frizurom i svim ostalim što mi dođe pod ruku i dok nisam zadovoljna kombinacijom ne odustajem. Ima dana kada mi ništa ne ide, ali ima dana i kada mi sve polazi za rukom.

Ovdje i sada ću vam pokušati dočarati svoje viđenje proljetnog looka.  Pokušat ću vas usmjeravati i navoditi da me gledajući možete nadmašiti svojom kreativnošću ili vas  barem malo inspirirati, naravno pod uvjetom da vam se nešto od mojih modnih kombinacija svidi.

Voljela bih biti vaša muza, voljela bih da me pratite i da me savjetujete ako uočite neke moje propuste.

Jednom riječju želim biti vaša prijateljica i vaša omiljena blogerica s kojom ponekad provedete nekoliko  trenutaka, a nekad po nekoliko sati, uočavajući sve najsitnije detalje moje kreativne  modne inspiracije.

Vjerojatno se sa mnogima od vas, na moju veliku žalost, neću imati priliku upoznati, ali želim uspostaviti s vama jednu vrstu trajnog prijateljstva koje će biti obostrano i zapamtite: „Ono što nosite, ste vi“.

Za kraj vratimo se na ove prekrasne i vesele proljetne teme i uživajte u mome viđenju proljeća.

Do sljedećeg puta, voli vas vaša,

 

Žana 

https://www.facebook.com/zana.jurisic.509

https://www.instagram.com/zanajurisic/

Kategorije : Moda
Oznake :