RACE OF THE CURE – SPLIT

000001 03/02/2019 No Comments

RACE OF THE CURE – SPLIT

Poštovane dame,

danas sam pod svojim kistovima imala prekrasnu mladu pjevačicu iznimnog glasa Antoniu Doru Pleško.

Svi je već poznajemo i vjerovatno smo se svi oduševili s njenim velikim singlom i hitom “Voli me kakvu me znaš “.
Prilika za koju sam je šminkala je humanitarnog karaktera, na kojoj je doprinijela svojim glasom i uveselila mnogobrojne Splićanke i Splićane koji su se našli na rivi povodom utrke “RACE OF THE CURE “, tradicionalne svjetske utrke koja se već trideset i šest godina održava u cijelom svijetu, a osmišljena je za sve žene koje se bore sa zloćudnom bolesti rakom dojke i prvi put se održava u Splitu.

Tog dana združuje se pozitivna energija građana Dallasa odakle je utrka i krenula, Philadelphije, Atene, Bukurešata, Iowe, Gdanska, Antwerpena, Bruxellesa, Brage, St.Petersburga, Sofije, Sarajeva, Minneapolisa,… i mnogih drugih. Utrka se odvija u 140 gradova svijeta, kojima se i naš Split priključio.

Uvijek volim sudjelovati i pomagati takvim akcijama.

Tom prilikom osmislila sam jedan prekrasan prozračni make up koji odgovara prilici i Antonijim godinama. Antonija jako drži do sebe i njeguje se. Njeno lice je besprijekorno i zahvaljujući tako lijepom tenu nije bilo potrebno koristiti teške podloge. Izabrala sam puder kojem vjerujem i već dugi niz godina vjerni sam korisnik tog mineralnog brenda.

To je tekući puder koji vam zaglađuje kožu, štiti je od vanjskih utjecaja sa zaštitnim faktorom i mineralima koji su blagotvorni  za kožu bez parabena, parafina i ostalih štetnih sastojaka. Volim reći da je to pravi puder za žene svih generacija. Također sam upotrijebila mineralni korektor kako bih prekrila Antonijine nedostatke koji su minimalni, ali uvijek ih ima na svakom licu.

Da bi fiksirala podlogu koristila sam puder u kamenu u boji vanilije, također od istog proizvođača. Na kapke sam nanijela podlogu za sjenilo, zatim bežkaste nijanse nježnih tonova, a sve to da bi se stopili s kožom. Crnom olovkom sam upotpunila rubove očiju kako bi dobila željenu dubinu, a zatim na kapke nanijela crnu olovku koju sam lagano razmazala prema vani. Umjetne parcijalne trepavice su bile moj pun pogodak, s kojima sam istaknula Antonijine divne smeđe oči. Kako sam ja njena osobna vizažistica i dugi niz godina već surađujemo, znam da ne voli jači make up. Na jagodice sam nanijela highlighter u perlastom tonu. Bronzer koji nema u sebi crvenog pigmenta. Na usne smo se odlučile za nude varijantu, koja savršeno pristaje njenoj bijeloj haljini.

Lijepo je bilo prisustvovati ovakvom događaju u kojem je udruga Zlatni mikrofon pod palicom uvažene Dubravke Pleško, još jednom pokazala kako je lijepo pjevati i sudjelovati u ovakvim akcijama.

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja slobodno me pitajte, kontaktirajte, pišite…

Voli vas vaša,

 

Maja Gašpic Banić

https://www.instagram.com/majamakeup/?hl=hr

https://www.facebook.com/makeupmajabanic/

https://www.youtube.com/channel/UCzCN2xenfAmU7hdMtsl_abA

 

Kategorije : Moda
Oznake :