KAKO ODRŽATI SVJEŽINU LICA I TIJELA

000001 08/06/2022 2 Comments

KAKO ODRŽATI SVJEŽINU LICA I TIJELA

Moda-moj život

Najčešće pitanje u medijima, kako održavate tako dobru liniju i svježinu lica?????

Vjerujem da mnogo žena misli da za održavanje dobre linije i lijepog izgleda treba mnogo novaca.

Imam sreću da sam naslijedila dobre gene, i na tome sam zahvalna mojim roditeljima.

U mladosti sam se bavila plesom i  raznim sportovima kao što su rukomet, odbojka,  plivanje, skijanje, jahanje itd.

Danas održavam kondiciju šetnjom u Maksimiru svako jutro sa mojim psom Coco, yogom 2 puta tjedno i često vozim bicikl po gradu tako da malo koristim automobil.

Moje šetnje Maksimirom su jutarnji obred koji ne preskačem nikada, važna je odluka i doslijednost do te mjere da ljudi koji me dobro poznaju ako zovu ujutro obavezno pitaju “u šumi si ???” A i te šetnje su besplatne!!!

Yoga mi donosi mir i usredotočenost .

Pazim na ishranu, ali nisam nikad držala stroge dijete. Mislim da stroge dijete često imaju suprotni učinak, dovode do lošeg raspoloženja i depresije.

Znači tijelo sam nekako dovela u red, ali što s licem, borama???

Za TEENLIFTING sam doznala od mojih prijateljica Branke i Kristine Atletić. Priča o mišićima tijela mi je dobro poznata i logična, ali željela sam saznati više o mišićima lica.

Na konzultacijama u TEENLIFTING Centru na moje iznenađenje , nakon pročitanog i ispunjenog upitnika, ugledala sam pred sobom anatomsku sliku mišića glave i vrata.

Dr Sanja Malbaša Gošović uz smiješak je rekla:” Ovako mi izgledamo ispod kože. Ako želite pokazati sreću, tugu, smijeh na Vašem licu onda ste na pravom mjestu. Ako želite mladenački izraz lica onda trebate alat koji pomaže da mišići glave i vrata pravilno vježbaju. Sa TEENLIFTING-om dobijete sve ili ništa. Nećemo i ne želimo stimulirati samo pojedine mišiće, jer to nije dovoljno. TEENLIFTING nije jedina metoda koja stimulira mišiće, ali je jedinstvena po tome jer upotrebljava posebno oblikovane elektrode. Njima se postiže sinkronizirana stimulacija svih mišića istovremeno.”

Odmah sam odlučila probati tretman, iako su mi kroz glavu prolazila pitanja: Kakav je osjećaj struje na koži? Hoće li mi biti neugodno? Hoće li me boljeti? Smirila me spoznaja da sama mogu birati jačinu tretmana i zbog toga sam osjećala da ja imam kontrolu. Išla sam do jačine koja mi je bila ugodna. Uskoro mi se činilo  da se sve smanjilo i zamolila sam da mi pojačaju intenzitet struje. Utonula sam u neki polusan, u neku duboku masažu.

Kad sam se ustala osjetila sam lakoću u očima i glavi i potpunu opuštenost tijela. Bile su mi tek tada jasne doktoričine riječi: “ Osjetit ćete potpuno novo iskustvo svog tijela.”

Lice je nakon prvog tretmana izgledalo svježe, naspavano. Sa svakim daljnjim treningom moje se lice polako mijenja. Kao da listam svoj foto album unatrag, pogled, kapci, obrazi, usta, vrat. Koža je sve napetija i sjajnija.

To je upravo ono sto sam željela. Prirodan i zdrav način i jedino na to pristajem.

Od tada ne propuštam  priliku  “ spavati i vježbati” istovremeno. Danas vježbam cijelo tijelo sa mišićima zdjeličnog dna.

Sretna sam da postoji ovaj alat, za sve nas koji nismo željeli i ne želimo pristati na današnje trendove i postati (bezizražajne lutke), mrtva bezizražajna lica.

Aktiviraj ne plastificiraj !!!!!!

 

Zvona Vucković

www.zvona-vuckovic.com

https://www.facebook.com/zvona.vuckovic

https://www.instagram.com/zvonavuckovic8/?hl=hr

Kategorije : Moda
Oznake :