KOMBI PREVOZ I SELIDBE NOVI SAD

1 od
Prethodno Slijedeće

Detalji oglasa

  • ID oglasa: 21023

  • Dodano: 19/01/2023

  • Stanje: novo

  • Lokacija: Bjelovarsko-bilogorska županija

  • Grad / općina: Kapela

  • Telefon: 0640509050

  • Pregleda: 74

Opis

KOMBI PREVOZ I SELIDBE NOVI SAD

Nasa agencija- KOMBI PREVOZ I SELIDBE NOVI SAD je poznata po tome sto je veoma brza i efikasna .Po najpovoljnijim uslovima obavljamo selidbe i prevoz robe na teritoriji Novog Sada i okoline.

U našem voznom parku posedujemo KOMBI VOZILA različitih veličina koja su veoma pogodna za selidbe u većim gradovima kao sto je Novi Sad. Za prevoze na udaljene relacije imamo u ponudi i kamione….

-Selidbe firmi

-Selidbe stanova

-Kombi prevoz

-Kamionski prevoz

-Prenos specijalnih terete

-Odnosenje nepotrebnih stvari

-Skladistenje stvari

-Dodatne usluge

Vašim mukama je došao kraj! Sve sto treba da uradite jeste da pozovete našu agenciju za SELIDBE KOMBIJEM NOVI SAD. Naši iskusni radnici doći će do vas u najkraćem mogućem roku i na licu mesta dogovorićemo se o svemu.

Besplatno će izvršiti procenu selidbe, reci će vam da li je potrebna jedna, dve ili više tura kombi vozilom. Ako vam naša ponuda bude odgovarala, a verujemo da hoće, selidbu ćemo otpočeti odmah.

Sve vaše stvari naši radnici će utovariti u naše kombi vozilo. Naravno pre utovara glomaznije komade nameštaja će rasklopiti a lomljive stvari će se pažljivo upakovati u kartonske kutije . Sve to ćemo natovariti u naša kombi vozila. Tako upakovane stvari transportovaće na vašoj novoj adresi, istovariti, rasklopljen nameštaj će sklopiti i uneti u vas novi dom.

Vise o nama : http://selidbe-novi-sad.com/

Mozete nas pratiti I na : https://www.facebook.com/agencija.za.selidbe.Novi.Sad

Telefon: 021/ 6368-409, 064/ 0 50 90 50, 063/ 7 705 908